Företagskunder

- Sveriges största tillverkare av flaggor, flaggstänger & reklamtryck
även för organisationer och företag


Flagghuset har egen fabrik i Åkersberga där vi tillverkar flaggor i alla mått och former. Vi trycker allsköns reklamtryck och reklamflaggor på beställning. Vi är med genom hela processen och hjälper gärna till med allt från layout och till design till montage.

Reklamflaggor för flaggstång, fasadflaggor; eller Beachflaggor för inom- och utomhusbruk; Banderoller & hela mässväggar och mycket mer för att just du ska synas på bästa sätt oavsett vart du befinner dig

De festa flaggor, flaggstänger och dess tillbehör lagerförs året runt medan de flesta vepor, fasadflaggor och mycket annan butiksreklam tillverkas på beställning. Vi har även en mycket lång erfarenhet av tillverkning av båtvimplar.

Dock om du vill du ha en snygg "Öppet"-flagga eller snabbt kunna kungöra om en REA kan du ta en titt i vår Flaggshop under "Butik & turism"

Vet du redan vad du skall beställa? Eller har du till och med ett färdigt original för reklamtryck? Ring oss direkt eller ta en titt på våra rutiner för inlämning av grafiskt material till tryck.


Läs gärna mer om våra produkter nedan:


Flagghuset med sin långa historia och välskötta ekonomi är den perfekta partnern när det gäller flaggor, flaggstänger och reklamtryck för organisationer och företag.
Vi har högsta kreditbetyg.
Flagghuset kreditbetyg AAA