Tryck

Grafisk information för tryck

Vi vill ha en färdig tryckfil när ni beställer en produkt med tryck. Det innebär att filen ska vara sparad i EPS-format, PDF, eller TIFF.

Vid screentryck endast EPS eller vectoriserad fil i PDF. FärgkartaVid screentryck bör fien innehålla PMS färger.

Utan passmärken eller utfall behöver finnas i filen. Vi rekommenderar att din tryckfil har en upplösning på 125 dpi för digital tryck.

Stora filer kan laddas upp till vår kund-area:

ServernamnAnvändarnamnLösen
web02.elsewhere.se  grafikuppladdnin  flaggkund71

Vill du ha grafisk hjälp?
Om du inte har kunskap eller tid att skapa en tryckfil så kan vi hjälpa dig mot en avgift på 325kr + moms per påbörjad halvtimme.

Bilden på skärmen kan se annorlunda ut jämfört med resultatet?
Vi ändrar aldrig på dina färger. Digitala bilder kan se annorlunda ut i färgen beroende på vilka inställningar som din datorskärm har. En bild i CMYK kan skilja sig mycket från olika datorskärmar.

Mallar till tryck på vanliga mått!

Standard/ horisontell reklamflaggor
Stående/ vertikala reklamflaggor
Banderoller i olika format.
Beachflagga standard
Beachflagga droppe
Beachflagga banner vertikal